Verzendkosten en levertijd

 Verzendkosten en levertijd Sproeischuimblussers.nl

Levertijd
Na uw aankoop wilt u uw bestelling natuurlijk zo snel mogelijk in huis. Ook wanneer u ’s avonds bestelt. Daarom; wanneer u voor 15:00 uur bestelt en de betaling met iDEAL voldoet heeft u uw bestelling de volgende dag in huis, ook op zaterdag.

Verzenden
Uw bestelling wordt verstuurd via DHL of PostNL. Wanneer uw pakket ons magazijn verlaat, ontvangt u tevens een track en trace. Zo kunt u gemakkelijk via internet uw pakket volgen. Tevens vindt u op deze website een tijdsindicatie wanneer uw pakket wordt bezorgd. Voor meer informatie: dhl.nl en postnl.nl.

Niet thuis
Wanneer u niet thuis bent wordt er een kennisgeving bij u in de brievenbus gedaan. In totaal wordt het pakket drie keer bij u aangeboden wanneer u niet reageert op de kennisgeving. Op de kennisgeving staan een aantal mogelijkheden hoe nu verder te handelen. U heeft de mogelijkheid om het pakket te laten bezorgen op een ander adres, te laten bezorgen op een depot of de bezorgdatum te wijzigen. Dit kunt u kosteloos via internet of telefoon doorgeven aan de vervoersmaatschappij.

Verzendkosten Nederland
Binnen Nederland zijn onze standaard verzendkosten 12,50 euro (Excl. BTW), de verzendkosten staan los van het gewicht van je bestelling. Wij versturen onze pakketten via DHL, met daarbij de voorwaarde dat de ontvanger moet tekenen bij ontvangst. Dit vinden wij de meest betrouwbare manier van versturen.

Verzendkosten België
Buiten Nederland zijn onze standaard verzendkosten 35,00 euro (Excl. BTW), de verzendkosten staan los van het gewicht van je bestelling. Wij versturen onze pakketten via DHL, met daarbij de voorwaarde dat de ontvanger moet tekenen bij ontvangst.

Van Nederland naar het buitenland zenden
Wil je vanuit Nederland iemand verrassen en naar een ander land? Stuur een email naar info@sproeischuimblussers.nl, we zoeken graag voor je uit wat de kosten zijn.

 


 

De meest recente versie van de algemene voorwaarden kunt u hier downloaden:
Ondersteuning > Algemene voorwaarden

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein