Algemene voorwaarden

 Algemene voorwaarden sproeischuimblussers.nl

Voor iedereen die houdt van simpel en helder, hebben we onze algemene voorwaarden bij sproeischuimblussers.nl in duidelijke Nederlandse taal opgeschreven. Dit vinden we zelf ook altijd fijn om te zien. Of verheugde u je op een stevige juridische tekst? Geen zorgen. De Nederlandse Stichting Keurmerk heeft ook algemene voorwaarden voor ons opgesteld, maar dan lekker ingewikkeld.

Artikel 1 Definities
Sproeischuimblussers.nl houdt de algemene voorwaarden zo simpel en helder mogelijk te houden. Het is dus niet nodig je om de oren te slaan met definities. Maar wel leuk.

- Klant = Koning
- Service = Onze obsessie
- Specialisme = Onze specialiteit
- Eigenzinnig = Een beetje anders

Artikel 2 Identiteit van de ondernemer
Wij zijn RH Brandbeveiliging B.V. gevestigd te Barendrecht.
Wij zijn ook; impregneermiddelenshop.nl, Brandblussershop.nl, Brandblussershop.eu, Nofire.nl, Impregneermiddelen.nl, Brandblusseradvies.nl, poederblussers.nl, Rhbrandbeveiliging.nl, Atjoo.nl, Aedbhv.nl

Artikel 3 Toepasselijkheid
Wij doen ons best deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat wij voor je doen en wat we van jou verwachten. Als,  je iets bij ons koopt of hebt gekocht, natuurlijk. Anders is het niet zo toepasselijk.

Artikel 4 Het aanbod
We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen, wat het kost en of je het kunt ruilen. Beloofd.

Artikel 5 De overeenkomst
Je doet online zaken met ons in een veilige HTTPS web omgeving. Als je een bestelling bij ons doet, krijg je daarvan een bevestiging per e-mail. Wij voegen alle informatie en gegevens die je nodig hebt bij je bestelling, maar het meeste vind je ook op onze site. Het is natuurlijk wel handig als je de (digitale) bon goed bewaart.

Artikel 6 Herroepingsrecht
Heb je het product één keer uitgetest en ben je er niet blij mee? Dan mag je het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. We sturen je een nieuw product of je ontvangt je betaling binnen 3 dagen terug. "Daarom" accepteren we ook als reden.

Artikel 7 Bedenktijd
Tijdens de bedenktijd mag je het product uitpakken of gebruiken zoals je dat in de winkel zou doen. Gebruik je het product zodanig dat het niet meer in 'winkelstaat' is, dan kan het zo zijn dat je minder geld voor het product terugkrijgt.

Artikel 8 Aanvullende bepalingen
Dit waren onze algemene voorwaarden. Lekker duidelijk, toch? Als wij in de toekomst iets gaan veranderen aan deze voorwaarden, vind je dat terug op onze website. We zorgen er sowieso voor dat veranderingen niet nadelig zijn voor jou.

Artikel 9 Garantie
De sproeischuimblussers die wij leveren hebben een ongekende kwaliteit en bluskracht. Omdat wij achter kwaliteit en eerlijkheid staan, bieden wij een garantie van 1 jaar op al ons sproeischuimblussers. Laat u uw door ons geleverde schuimblusser door ons gecertificeerd REOB servicemonteurs jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een GRATIS garantie van 5 of 10 jaar aan onze brandblussers. Dit garantie plan van sproeischuimblussers.nl houdt in dat wanneer er binnen de garantietermijn van 5 of 10 jaar iets mankeert aan uw brandblusser(s) en is vastgesteld door onze REOB servicemonteur, u recht heeft op volledige nieuwe brandblusser(s). Let er wel op dat wij 5 jaar garantie geven op alle door ons geleverde sproeischuimblussers, 10 jaar op al door ons geleverde poederblussers of CO2 brandblussers volgens de bovenstaande garantie voorwaarden

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein