Retourneren en zichttermijn

Retour en zichttermijn sproeischuimblussers.nl

Sproeischuimblussers.nl biedt een zichttermijn van maar liefst 14 dagen. Binnen dit tijdsbestek kan een product zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. Let wel dat het bestelde product ongebruikt is, onbeschadigd is en nog in de onbeschadigde verpakking zit. Beschadigde of gebruikte artikelen zullen worden geweigerd. Wanneer u gebruikt maakt van de zichttermijn kan er gekozen worden voor een ander model/product of voor teruggave van het aankoopbedrag.

Wanneer u gebruik wilt maken van de zichttermijn kunt u contact opnemen met onze klantenservice; via 0180 - 556747 of info[at]sproeischuimblussers.nl. U krijgt dan via de e-mail een retour label welke u op de doos kunt plakken. Naast het product dient u ook een retour formulier bij te voegen. Let wel dat uw retour alleen in behandeling wordt genomen wanneer u een retour formulier bijvoegt.

Retournering; defect bij aankomst
Het komt bijna nooit voor, maar mocht het voorkomen dat uw product defect is bij aankomst dan kunt u deze kosteloos retour sturen via DHL. We zullen u dan kosteloos een nieuw artikel opsturen. Wanneer u gebruik wilt maken van de retourservice kunt u contact opnemen met onze klantenservice; via 0180 - 556747 of info [at] sproeischuimblussers.nl. U krijgt dan via de e-mail een retour label welke u op de doos kunt plakken. Naast het product dient u ook een retour formulier bij te voegen. Let wel dat uw retour alleen in behandeling wordt genomen wanneer u een retour formulier bijvoegt

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein