Retourformulier

Retour formulier sproeischuimblussers.nl

Sproeischuimblussers.nl biedt een zichttermijn van maar liefst 14 dagen. Binnen dit tijdsbestek kan een product zonder opgaaf van reden geretourneerd worden. Let wel dat het bestelde product ongebruikt is, onbeschadigd is en nog in de onbeschadigde verpakking zit. Beschadigde of gebruikte artikelen zullen worden geweigerd. Wanneer u gebruikt maakt van de zichttermijn kan er gekozen worden voor een ander model/product of voor teruggave van het aankoopbedrag.

Retournering; defect artikel binnen de garantie
Een defect artikel is nooit leuk. Daarom proberen we het zo leuk mogelijk te maken. Sproeischuimblussers.nl geeft een standaard fabrieksgarantie van minimaal 1 jaar op elk product.

5 en 10 jaar garantieplan van sproeischuimblussers.nl
De sproeischuimblussers die wij leveren hebben een ongekende kwaliteit en bluskracht. Omdat wij achter kwaliteit en eerlijkheid staan, bieden wij een garantie van 1 jaar op al ons sproeischuimblussers. Laat u uw door ons geleverde schuimblusser door ons gecertificeerd REOB servicemonteurs jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een GRATIS garantie van 5 of 10 jaar aan onze brandblussers. Dit garantie plan van sproeischuimblussers.nl houdt in dat wanneer er binnen de garantietermijn van 5 of 10 jaar iets mankeert aan uw brandblusser(s) en is vastgesteld door onze REOB servicemonteur, u recht heeft op volledige nieuwe brandblusser(s). Let er wel op dat wij 5 jaar garantie geven op alle door ons geleverde sproeischuimblussers, 10 jaar op al door ons geleverde poederblussers of CO2 brandblussers volgens de bovenstaande garantie voorwaarden.

Retournering; defect bij aankomst
Het komt bijna nooit voor, maar mocht het voorkomen dat uw sproeischuimblusser defect is bij aankomst dan kunt u deze kosteloos retour sturen. We zullen u dan kosteloos een nieuwe sproeischuimblusser opsturen.

Retour formulier
Naam:
Adres + huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:

IBAN:
Ordernummer:
Bestelde producten:

Reden retour:
Gewenste oplossing:

 

Datum:                                                                 Handtekening:

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein