RH budget line schuimblusser 9 liter

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2 dagen
Prijs/st.: € 85,00 85.00
incl. 21% BTW, excl. verzendkosten
Prijs in andere webwinkels: € 105,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

De RH Brandbeveilging budget line schuimblusser 9 liter ECO. De meeste branden beginnen klein en kunnen dan nog snel geblust worden. Een goed blustoestel is daarvoor wel een vereiste. De schuimblussers zijn een begrip in de brandpreventie. Onze schuimblussers zijn een Nederlands fabricaat en voldoen aan de strenge eisen van het Milieukeur. Alle brandblussers zijn voorzien van een rijkskeurmerk en worden geleverd met een verzinkt stalen ophangbeugel. De ECO class-schuimblusser is voorzien van een milieukeurmerk en kenmerkt zich door een optimale worp lengte. Het milieuvriendelijke AFFF blusmiddel dringt goed door in vaste stoffen en is geschikt voor brandklassen A en B. Veilig bij onder spanning staande, elektrische toestellen of bij de bestrijding van vloeistofbranden.

5 jaar garantieplan RH Brandbeveiliging schuimblusser 9 liter MBK17-090AF-VR
De 9 liter schuimblussers die wij leveren hebben een ongekende kwaliteit en bluskracht. Omdat wij achter kwaliteit en eerlijkheid staan, bieden wij een garantie van 1 jaar op al ons sproeischuimblussers. Laat u uw door ons geleverde schuimblusser door ons gecertificeerd REOB servicemonteurs jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een GRATIS garantie van 5 jaar aan onze brandblussers. Dit garantie plan van sproeischuimblussers.nl houdt in dat wanneer er binnen de garantietermijn van 5 jaar iets mankeert aan uw brandblusser(s) en is vastgesteld door onze REOB servicemonteur, u recht heeft op volledige nieuwe brandblusser(s). Let er wel op dat wij 5 jaar garantie geven op alle door ons geleverde sproeischuimblussers volgens de bovenstaande garantie voorwaarden.

Productdetails

- Merk RH Brandbeveiliging
- Geschiktheid: Geschikt voor brandklasse AB
- De schuimblusser 9 liter is geschikt voor branden in A (hout, papier, vezels) en B(brandbare vloeistoffen, olie, verf en benzine)
- Blusrating: 34A 183B - Bereik temperatuur: 5 graden tot en met + 60 graden
- Spuitduur: 40 seconden
- Geschiktheid: Brandblusser geschikt voor AB- klasse
- Toepassing: Brandblusser voor op kantoor, werkplaats, showroom, scholen, ziekenhuizen en vooral thuis
- Afmetingen H x B x D in mm: 625 x 260 x 165
- Werking: Afdekken van brandhaard, verdringen van zuurstof
- Zeer geschikt voor vloeistofbranden
- Niet gevaarlijk
- Weinig nevenschade

Grote aantallen sproeischuimblussers nodig? Vraag hier een offerte aan!

Verwante sproeischuimlussers

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein