RH budget line schuimblusser 6 liter

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2 dagen
Prijs/st.: € 75,00 75.00
incl. 21% BTW, excl. verzendkosten
Prijs in andere webwinkels: € 95,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

De RH Brandbeveiliging budget line schuimblusser 6 liter met milieukeur (ECO en BIO) heeft een hoge bluscapaciteit en is eenvoudig te bedienen. De RH schuimblusser 6 liter veroorzaakt weinig nevenschade en is geschikt voor het blussen van brandklasse AB. De schuimblusser kan tevens gebruikt worden voor onder spanning staande apparatuur tot 1000 Volt. De schuimblusser is kwalitatief hoogwaardig afgewerkt en voorzien van AFFF schuim. De schuimblusser wordt geleverd inclusief montagebeugel en geldig onderhoudsetiket.

De RH budget line schuimblusser 6 liter permanente druk (PMD) met milieukeur heeft een hoge bluscapaciteit. Met de schuimblusser 6 liter wordt een afsluitende laag gevormd waardoor ontbranding onmogelijk is. De schuimblusser 6 liter is snel te gebruiken en zeer effectief en veroorzaakt weinig nevenschade. Deze schuimblusser 6 liter is uitermate schikt voor kantoor, werkplaats, showroom, scholen, ziekenhuizen en thuisomgeving. Door speciaal draaiende koppen wordt een grote worp lengte bereikt van +/- 5 meter. De blusstraal is een z.g. sproeistraal, welke onbreekbaar is.

5 jaar garantieplan RH Brandbeveiliging schuimblusser 6 liter RH6WD
De 6 liter sproeischuimblussers die wij leveren hebben een ongekende kwaliteit en bluskracht. Omdat wij achter kwaliteit en eerlijkheid staan, bieden wij een garantie van 1 jaar op al ons sproeischuimblussers. Laat u uw door ons geleverde schuimblusser door ons gecertificeerd REOB servicemonteurs jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een GRATIS garantie van 5 jaar aan onze brandblussers. Dit garantie plan van sproeischuimblussers.nl houdt in dat wanneer er binnen de garantietermijn van 5 jaar iets mankeert aan uw brandblusser(s) en is vastgesteld door onze REOB servicemonteur, u recht heeft op volledige nieuwe brandblusser(s). Let er wel op dat wij 5 jaar garantie geven op alle door ons geleverde sproeischuimblussers volgens de bovenstaande garantie voorwaarden.

Productdetails

- Merk RH Brandbeveiliging
- Geschiktheid: Geschikt voor brandklasse AB
- De schuimblusser 6 liter is geschikt voor branden in A (hout, papier, vezels) en B (brandbare vloeistoffen, olie, verf en benzine)
- Blusrating: 34A 183B
- Bereik temperatuur: 5 graden tot en met + 60 graden
- Spuitduur: 20 seconden
- Geschiktheid: Brandblusser geschikt voor AB- klasse
- Toepassing: schuimblusser voor op kantoor, werkplaats, showroom, scholen, ziekenhuizen en vooral thuis
- Afmetingen H x B x D in mm: 625 x 260 x 165
- Werking: Afdekken van brandhaard, verdringen van zuurstof
- Zeer geschikt voor vloeistofbranden
- Niet gevaarlijk
- Weinig nevenschade

Grote aantallen sproeischuimblussers nodig? Vraag hier een offerte aan!

Verwante sproeischuimlussers

Meningen over het product (1)

9 maart 2020

Echt een mooi brandblusser. We hebben deze gekocht voor ons bedrijf, en denken ook nog eens aan het milieu

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein