RH budget line schuimblusser 2 liter

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2 dagen
Prijs/st.: € 45,00 45.00
incl. 21% BTW, excl. verzendkosten
Prijs in andere webwinkels: € 85,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

De RH budget line schuimblusser 2 liter is de kleinste schuimblusser die bestaan in de serie schuimblussers. Ze zijn ideaal voor gebruik met meerdere risico's waar A en B klasbranden aanwezig zijn. Dit product is een goede optie voor vaste en vloeibare stof branden, omdat het algemene hout- / papierbranden (A-klasse), brandbare of brandbare vloeibare branden (B-klasse), en frituur branden en Oliën kan blussen (brandklasse F). De 2 liter RH budget line, wat je eigenlijk geen budget line mag noemen, omdat deze ook nog eens vorstbestendig is t/m - 30 graden Celsius en ook nog eens F branden kan blussen op een veilige manier. De combi 2 liter sproeischuimblusser is een allrounder.

5 jaar garantieplan RH Brandbeveiliging schuimblusser 2 liter
De 2 liter sproeischuimblussers die wij leveren hebben een ongekende kwaliteit en bluskracht. Omdat wij achter kwaliteit en eerlijkheid staan, bieden wij een garantie van 1 jaar op al ons sproeischuimblussers. Laat u uw door ons geleverde schuimblusser door ons gecertificeerd REOB servicemonteurs jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een GRATIS garantie van 5 jaar aan onze brandblussers. Dit garantie plan van sproeischuimblussers.nl houdt in dat wanneer er binnen de garantietermijn van 5 jaar iets mankeert aan uw brandblusser(s) en is vastgesteld door onze REOB servicemonteur, u recht heeft op volledige nieuwe brandblusser(s). Let er wel op dat wij 5 jaar garantie geven op alle door ons geleverde sproeischuimblussers volgens de bovenstaande garantie voorwaarden.

Productdetails

- Merk RH Brandbeveiliging
- Blusrating schuimblusser 5A / 34B / 40F
- Schuimblusser spuitduur 22 seconden
- Vorstbestendig van -30 °C tot 60 °C
- Voorzien van blusstof: ECODARE
- Gecertificeerd voor EN3, CE, Rijkstypekeur en MED (scheepvaart)
- Typenummer DFC-ABF-2L
- Stikstof 15 bar bij 20 °C
- Hoogte 370 mm
- Diameter 100 mm
- Inclusief robuust transportbeugel

Verwante sproeischuimlussers

Meningen over het product (1)

9 maart 2020

Mooi blusapparaat deze sproeischuimblusser 2 liter van RH Brandbeveiliging uit de budget line. Eigenlijk mogen we het geen budget noemen want het is echt een mooi blusser.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein