Ajax sproeischuimblusser 9 liter ECO

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 175,00 175.00
incl. 21% BTW, excl. verzendkosten
Prijs in andere webwinkels: € 225,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

De Ajax sproeischuimblusser 9 liter S9E-C is een milieuvriendelijke sproeischuimblusser. De Ajax ECO schuim brandblussers waren de eerste brandblussers die beloond werden met een officieel Milieukeur. De sproeischuim brandblussers is bijna overal inzetbaar voor branden in de brandklassen AB, De nevenschade is zeer beperkt. Het schuim van de brandblusser verstikt het vuur, waardoor dit dooft. De Ajax ECO foam sproeischuim brandblusser is te gebruiken in ziekenhuizen, keuken, kantine en dergelijke.

Wij adviseren U onze eigen huismerk 9 liter schuimblusser. Dezelfde bluscapaciteit voor maar €65,00,- U bespaart hiermee wel tot €110,00,- Interesse in onze huismerk sproeischuimblusser 9 liter? Klik hier voor onze huismerk schuimblusser met 9 liter inhoud kwaliteit ECO schuim.

*Deze Ajax sproeischuimblusser wordt speciaal voor u besteld en kan niet geannuleerd/geretourneerd worden.

5 jaar garantieplan Ajax sproeischuimblusser 9 liter S9EC
De Ajax sproeischuimblussers die wij leveren hebben een ongekende kwaliteit en bluskracht. Omdat wij achter kwaliteit en eerlijkheid staan, bieden wij een garantie van 1 jaar op al ons sproeischuimblussers. Laat u uw door ons geleverde schuimblusser door ons gecertificeerd REOB servicemonteurs jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een GRATIS garantie van 5 jaar aan onze brandblussers. Dit garantie plan van sproeischuimblussers.nl houdt in dat wanneer er binnen de garantietermijn van 5 jaar iets mankeert aan uw brandblusser(s) en is vastgesteld door onze REOB servicemonteur, u recht heeft op volledige nieuwe brandblusser(s). Let er wel op dat wij 5 jaar garantie geven op alle door ons geleverde sproeischuimblussers volgens de bovenstaande garantie voorwaarden.

Productdetails

- Merk Ajax Chubb Varel
- Soort vulling schuim
- Gewicht vulling 9 liter
- Incl. hogedrukslang
- Incl. ophangbeugel
- Binnenliggend patroon uitvoering
- Hoogte 700 mm
- Breedte 310 mm
- CO2-patroon 35 gram
- Temperatuurbereik +5 tot +60 °C

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein