Ajax sproeischuimblusser 6 liter ECO

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 165,00 165.00
incl. 21% BTW, excl. verzendkosten
Prijs in andere webwinkels: € 210,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

De sproeischuimblusser 6 liter S6E-C Ecofoam van Ajax belasten het milieu minder dan andere vergelijkbare schuimblussers. De Ajax Ecofoam schuimblussers werden daarom als eerste beloond met een officieel Milieukeur. Om aan de eisen van de Stichting Milieukeur te voldoen wordt gebruik gemaakt van nieuwe generaties blus schuimen. Deze blus schuimen zijn, in tegenstelling tot andere conventionele schuimen, niet toxisch en zeer snel biologisch afbreekbaar. Ecofoam 6 liter schuimblusser heeft bovendien uitstekende bluseigenschappen.

Tip van de kenner; Wij adviseren u onze eigen huismerk sproeischuimblusser. Dezelfde bluscapaciteit voor maar €45,00,- U bespaart hiermee wel tot €120,00,- Interesse in onze huismerk sproeischuimblusser 6 liter? Klik hier voor onze huismerk sproeischuimblusser met 6 liter inhoud kwaliteit A & B brandklassen schuim.

*Deze Ajax sproeischuimblusser wordt speciaal voor u besteld en kan niet geannuleerd/geretourneerd worden.

5 jaar garantieplan Ajax sproeischuimblussers
De Ajax sproeischuimblussers die wij leveren hebben een ongekende kwaliteit en bluskracht. Omdat wij achter kwaliteit en eerlijkheid staan, bieden wij een garantie van 1 jaar op al ons sproeischuimblussers. Laat u uw door ons geleverde schuimblusser door ons gecertificeerd REOB servicemonteurs jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een GRATIS garantie van 5 jaar aan onze brandblussers. Dit garantie plan van sproeischuimblussers.nl houdt in dat wanneer er binnen de garantietermijn van 5 jaar iets mankeert aan uw brandblusser(s) en is vastgesteld door onze REOB servicemonteur, u recht heeft op volledige nieuwe brandblusser(s). Let er wel op dat wij 5 jaar garantie geven op alle door ons geleverde sproeischuimblussers volgens de bovenstaande garantie voorwaarden.

Productdetails

- Merk Ajax Chubb Varel
- Soort vulling schuim
- Gewicht vulling 6 liter
- Incl. hogedrukslang
- Incl. ophangbeugel
- Binnen liggend patroon uitvoering
- Hoogte 600 mm
- Breedte 310 mm
- CO2-patroon 35 gram
- Temperatuurbereik +5 tot +60 °C

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein