Ajax Sproeischuimblusser 6 liter ECO

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 135,00 135.00
incl. 21% BTW, excl. verzendkosten
Prijs in andere webwinkels: € 165,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Ajax sproeischuimblusser 6 liter ES6 kopen? Sproeischuimblussers.nl heeft Ajax schuimblussers, deze fantastische Ajax sproeischuimblusser 6 liter Ecofoam ES6 6 liter. Wij hebben van Ajax het complete assortiment in zijn collectie. U krijgt van Ajax Chubb Varel brandbeveiliging ook de volledige 5 jaar garantie die bij dit product van toepassing is. De levertijd van dit product is slechts 2 dagen.

Wij adviseren U onze eigen huismerk sproeischuimblusser. Dezelfde bluscapaciteit voor maar €55,00,- U bespaart hiermee wel tot €70,00,- Interesse in onze huismerk sproeischuimblusser 6 liter? Klik hier voor onze huismerk sproeischuimblusser met 6 liter inhoud kwaliteit schuim.

*Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en kan niet geannuleerd/geretourneerd worden

5 jaar garantieplan Ajax sproeischuimblusser 6 liter ES6
De Ajax sproeischuimblussers die wij leveren hebben een ongekende kwaliteit en bluskracht. Omdat wij achter kwaliteit en eerlijkheid staan, bieden wij een garantie van 1 jaar op al ons sproeischuimblussers. Laat u uw door ons geleverde schuimblusser door ons gecertificeerd REOB servicemonteurs jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een GRATIS garantie van 5 jaar aan onze brandblussers. Dit garantie plan van sproeischuimblussers.nl houdt in dat wanneer er binnen de garantietermijn van 5 jaar iets mankeert aan uw brandblusser(s) en is vastgesteld door onze REOB servicemonteur, u recht heeft op volledige nieuwe brandblusser(s). Let er wel op dat wij 5 jaar garantie geven op alle door ons geleverde sproeischuimblussers volgens de bovenstaande garantie voorwaarden.

Productdetails

- Merk Ajax Chubb Varel
- Soort vulling schuim
- Gewicht vulling 6 liter
- Incl. hogedrukslang
- Incl. ophangbeugel
- Constante druk uitvoering
- Type Ajax Chubb Varel ES6 ECO
- Totaal gewicht 7,2 kg
- Spuitduur 28 seconden
- Hoogte 557 mm
- Diameter 150 mm

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein