Over Ons

Over sproeischuimblussers.nl

Sproeischuimblussers.nl is een organisatie welke actief is in alle merken en soorten sproeischuimblussers. Niet alleen als importeur en leverancier van sproeischuimblussers en schuimblussers, maar ook als leverancier van onder andere, poederblussers, vetbrandblussers, CO2 brandblussers en het onderhoud aan alle soorten en matej brandblussers. Kortom, uw brandveilige partner voor producten op het gebied van alle brandpreventie, brandbeveiliging en brandveiligheid oplossingen.

Deskundigheid met sproeischuimblussers.nl
Met onze deskundigheid in alle facetten van brandpreventie en een compleet pakket beproefde producten kunnen we elk gebouw (volgens het bouwbesluit) brandveilig maken. Menige eigenaar, gebruiker, architect, installateur of aannemer heeft ervaren, dat wij de regelgeving hanteert vanuit het oogpunt van brandveilige kwaliteit. Natuurlijk letten wij ook op het kostenaspect van brandbeveiliging. Wij werken uitsluitend met opgeleide vakmensen en alle geldende brandveiligheidseisen, heeft volledige certificeringen en lidmaatschappen van overkoepelende branche verenigingen.

Winkel adres
Sproeischuimblussers.nl
Zwaalweg 6-8
2991 ZC Barendrecht
Tel. 0180 - 556 747

Geschiedenis
Sproeischuimblussers.nl is het bedrijf achter 15 specialistische webwinkels met allen een uiterst diep assortiment. Hierdoor is het mogelijk ons te specialiseren en het beste aanbod en advies te geven. We zijn een jong bedrijf (gestart in 2010) met enthousiaste werknemers die zich 100% voor u inzetten. We doen dit door middel van zeer goede en transparante service.
Langskomen in Barendrecht mag natuurlijk ook, dan laten we je graag ons bedrijf zien.

Wist je dat je op elk artikel een retourrecht hebt van 14 dagen? Binnen dit tijdsbestek kunt u de brandblusser gewoon terugsturen en uw geld terugontvangen (mits in nieuwstaat). De producten zijn allen getest door ons zodat we van elk product precies weten hoe het werkt. Mocht u vragen hebben over de werking van een product dan kunt u ons altijd bellen of e-mailen voor advies.


 
De meest recente versie van de algemene voorwaarden kunt u hier downloaden:
Ondersteuning > Algemene voorwaarden

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein