Ajax schuimblusser 9 liter ES9N

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2 dagen
Prijs/st.: € 185,00 185.00
incl. 21% BTW, excl. verzendkosten
Prijs in andere webwinkels: € 225,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Ajax schuimblusser 9 liter ES9 bestellen? Ajax schuimblusser 9 liter ES9N is geschikt voor toepassingen in kantoren, ziekenhuizen, werkplaatsen, openbare gebouwen en veel meer plekken. Het is geschikt voor klasse A en B branden en de Ajax schuimblusser 9 ltr ES9 druk met manometer laten weinig nevenschade achter.

Wij adviseren U onze eigen huismerk schuimblusser. Dezelfde bluscapaciteit voor maar €70,00,- U bespaart hiermee wel tot €85,00,- Interesse in onze huismerk schuimblusser 9 liter? Klik hier voor onze huismerk schuimblusser met 9 liter inhoud kwaliteit schuim.

5 jaar garantieplan Ajax schuimblusser 9 liter ES9N
De Ajax sproeischuimblussers die wij leveren hebben een ongekende kwaliteit en bluskracht. Omdat wij achter kwaliteit en eerlijkheid staan, bieden wij een garantie van 1 jaar op al ons sproeischuimblussers. Laat u uw door ons geleverde schuimblusser door ons gecertificeerd REOB servicemonteurs jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een GRATIS garantie van 5 jaar aan onze brandblussers. Dit garantie plan van sproeischuimblussers.nl houdt in dat wanneer er binnen de garantietermijn van 5 jaar iets mankeert aan uw brandblusser(s) en is vastgesteld door onze REOB servicemonteur, u recht heeft op volledige nieuwe brandblusser(s). Let er wel op dat wij 5 jaar garantie geven op alle door ons geleverde sproeischuimblussers volgens de bovenstaande garantie voorwaarden.

*Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en kan niet geannuleerd/geretourneerd worden

Product details

- Merk Ajax Chubb Varel
- Inhoud: 9 liter
- Hoogte: 57 cm
- Diameter: 19 cm
- Gewicht (vol): 14 kg
- Blustijd: 46 seconden
- Hoogte 572 mm
- Diameter 190 mm

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein